Δευτ-Παρ: 8.00-18.00, Σαβ: 09:00-15:00

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Το συγκεκριμένο σύστημα σας προσφέρει, αφενός την πλήρη προστασία του σπιτιού σας, κατά τους θερινούς μήνες, από την ζέστη και αφετέρου την απόλυτη στεγανοποίηση της ταράτσας.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Περιλαμβάνει τον συνδυασμό μίξης και εφαρμογής του επαναστατικού πρόσθετου χρωμάτων Thermalmix με ένα στεγανοποιητικό υλικό υψηλών προδιαγραφών, είτε πολυουρεθανικής βάσης  (Mariseal 250 ή Hyperdesmo LV) είτε υβριδικής βάσης (Monoflex Nano Hybrid). Η εταιρεία μας εισάγοντας την πρώτη ύλη, (τα κεραμικά θερμοσφαιρίδια Thermalmix), έχει το πλεονέκτημα και την δυνατότητα να τα προσθέσει σε οποιοδήποτε στεγανοποιητικό υλικό με άριστες τεχνικές προδιαγραφές και μέγιστη διάρκεια ζωής. 

        

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ)

  • Πολύ καλός καθαρισμός της επιφάνειας από υπολείμματα κονιαμάτων, λάσπες, χώματα, σαθρά υλικά προηγούμενων επιστρώσεων, σκόνες και άλλα ξένα και φερτά υλικά.
  • Επάλειψη της επιφάνειας για τη δημιουργία πρόσφυσης με αστάρι απορροφητικών ή μη απορροφητικών υποστρωμάτων (ανάλογα την επιφάνεια).
  • Τοποθέτηση σε όλη την περίμετρο της ταράτσας και στα ευπαθή σημεία ειδικού οπλισμού πολυεστερικού υφάσματος.
  • Ανάμιξη του Thermalmix με το στεγανωτικό υλικό.
  • Εφαρμογή δύο στρώσεων του συστήματος (Thermalmix + Στεγανωτικό Υλικό)

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΚΟΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΑΠΟ 70μ2 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ)
Το εύρος κόστους του συγκεκριμένου συστήματος, περιλαμβάνοντας τα υλικά και τα εργατικά κυμαίνεται από 14,00€/μ2 έως 20,00€/μ2.
Η διαμόρφωση του κόστους έχει άμεση σχέση με την έκταση της επιφάνειας, την ποιότητα του υποστρώματος και τον βαθμό προετοιμασίας αυτού.

 

 

Θέλετε να σας καλέσουμε;
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα