Δευτ-Παρ: 8.00-18.00, Σαβ: 09:00-15:00

Στην περίπτωση όπου στην επιφάνεια που θέλουμε να στεγανοποιήσουμε υπάρχουν πολλά κάθετα στοιχεία (βάσεις ηλιακών, κάγκελα κτλ.) και η κλίση της ταράτσας είναι τέτοια ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά, ένα  πολύ καλό και αποδοτικό σύστημα στεγανοποίησης είναι τα επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες υλικών για τη στεγανοποίηση ταράτσας, τα οποία ανάλογα με τη σύστασή τους χωρίζονται σε:

  • Ακρυλικά στεγανωτικά τα οποία αραιώνονται με νερό με μέσο χρόνο συντήρησης 2-4 χρόνια
  • Υλικά υβριδικής τεχνολογίας (ακριλικές ρητίνες με πολυουρεθάνη και άλλα συστατικά) τα οποία αραιώνονται με νερό με μέσο χρόνο συντήρησης 6-7 χρόνια.
  • Πολυουρεθανικά στεγανωτικά τα οποία αραιώνονται με διαλύτη με μέσο χρόνο συντήρησης 8-10 χρόνια και με καλή απόδοση στα λιμνάζοντα νερά. 

Ενημερωθείτε για τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας μας για στεγανοποιήσεις ταρατσών με τα κορυφαία επαλοιφόμενα πολυουρεθανικής βάσης Hyperdesmo LV ή Mariseal 250 από τα ελάχιστα υλικά με αντοχές σε λιμνάζοντα νερά και με αντοχή σε ψύχος έως -30°C.

Σημαντική Συμβουλή: Στην περίπτωση στεγανοποίησης μίας επιφάνειας με πολυουρεθανικό στεγανωτικό υλικό (Mariseal 250, Hyperdesmo, Isoflex PU κ.α.) σημαίνουσας σημασίας είναι η προστασία της στεγανωτικής επίστρωσης από την έκθεσή της στην ηλιακή ακτινοβολία. Για παράδειγμα, στο σύστημα που σας προτείνουμε με το πολυουρεθανικό στεγανωτικό Mariseal 250 προτείνεται μία στρώση με την προτστευτική βαφή αλιφατικής πολυουρεθάνης Mariseal 400 με τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της στεγανοποίησης διότι η ηλιακή ακτινοβολία δεν προσπίπτει καθόλου σε αυτή.
  • Απόλυτη προστασία έναντι στη φυσική κιμωλίωση όπως συμβαίνει με όλα τα υλικά πολυουρεθανικής βάσης.
  • Η στεγανωτική μεμβράνη δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου  διότι η προστατευτική βαφή παρέχει εξαιρετική αντοχή στον ήλιο. Απεναντίας εφόσον επιλεχθεί λευκό χρώμα, παραμένει έτσι (λευκό) με υψηλές αποδόσεις ανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Δημιουργία βατής επιφάνειας (οικιακή κυκλοφορία πεζών).
  • Αύξηση μηχανικών αντοχών (καρέκλες και τραπέζια).

Δείτε αναλυτικότερα στο αντίστοιχο άρθρο πατώντας εδώ.

 

Θέλετε να σας καλέσουμε;
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα