Δευτ-Παρ: 8.00-18.00, Σαβ: 09:00-15:00

Αν έπρεπε με πολύ λίγα λόγια να περιγράψω την συνεργασία μου με την ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ και τον κ. Διονύση Μυλωνά, θα περιοριζόμουν στις λέξεις:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
  • "ΒΑΘΕΙΑ" ΓΝΩΣΗ
  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  • AFTER SALES SERVICE

Όταν αποφάσιασα να ασχοληθώ με την μόνωση της οροφής του εξοχικού μου, ήλθα σε επαφή με αρκετούς ανταγωνιστές της ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗΣ. Έλαβα διάφορες προτάσεις λύσεων, υλικών, εφαρμογής και οικονομικές προσφορές. Επέλεξα την "ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ" σαν την άριστη λύση σε όλους τους ανωτέρω τομείς και επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου κατά την υλοποίηση της συνεργασίας μας.

Επιλέξτε την ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ ανεπιφύλακτα !!!
Βουγιουκλάκης Γιάννης / Ιδιώτης


Η εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ είναι άριστος συνεργάτης της εταιρείας μας, και πάντα μας βγάζει "ασπροπρόσωπους", με τη συνέπεια και την αρτιότητα στις εργασίες μόνωσης και γενικότερα σε κάθε συνεργασία μας. Ειδικότερα ο Διονύσης Μυλωνάς, αποτελεί εγγύηση για κάθε συνεργάτη και φίλο!
KM engineering / Αλικαμπιώτης Μιχάλης / Κατασκευές Η/Μ Έργων, Μελέτες, Ανακαινίσεις


Εμπιστεύτηκα την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ για τη στεγανοποίηση της ταράτσας του κτηρίου μου και οφείλω να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ο κ. Μυλωνάς ήταν άρτια καταρτισμένος, μου έλυσε κάθε απορία και με βοήθησε να επιλέξω το κατάλληλο σύστημα για το πρόβλημα που είχα. Σας συστήνω την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ ανεπιφύλακτα. Εγώ τουλάχιστον θα τους χρειαστώ και για τη μόνωση του εξοχικού μου
Ραϊκόπουλος Βασίλης / Ιδιώτης


Με την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν ποιοτικό και άρτιο. Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει έναν υπεύθυνο συνεργάτη, χωρίς ρίσκο για τα αποτελέσματα της μόνωσής του.
Γ. Μηχαϊλίδης / Αστέρας - Διαχείριση και τεχνική υποστήριξη κτιρίων


Συνεργάζομαι με την εταιρεία Μονωδομική εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα. 
Μπαρώτας Άγγελος / Ανακαινίσεις Κτιρίων


Με τη ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχω μία πολυετή συνεργασία σε ολόκληρη τη γκάμα μονώσεων με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις εφαρμογές. Ο Διονύσης Μυλωνάς είναι άρτια καταρτισμένος στο χώρο των μονώσεων, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι, ότι είναι συνεργάσιμος, ουσιαστικός και ιδιαίτερα εξυπηρετικός.
Γεώργιος Φ. Ζαμπέτας / Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π


Ο Διονύσης Μυλωνάς, που εκπροσωπεί την εταιρεία μονώσεων ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ, είναι μόνιμος συνεργάτης μας τα τελευταία 5 χρόνια στην κατασκευή μονώσεων δωμάτων και κήπων των νεοαναγειρόμενων οικοδομών μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Η γνώση των νέων τεχνολογιών μονώσεων και η σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών σε κάθε περίπτωση.
  • Η υπευθυνότητα στην εφαρμογή τους.
  • Η συνέπεια στην τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων.
  • Η εγγύηση καλής εκτέλεσης δεδομένου ότι δεν έχουν παρουσιασθεί προβλήματα αστοχίας στα εκτελεσθέντα ήδη έργα.
    Γεράσιμος Μαρκάτος / Κατασκευαστής κτιριακών έργων

Γιατί όταν η Fasma Κατασκευαστική μιλάει για μόνωση ταράτσας εννοεί οκτώ διαφορετικές στρώσεις με τα καλύτερα υλικά που μας προσφέρει με εγγύηση η εταιρία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ. Για να μην έχουμε ποτέ πρόβλημα υγρασίας.
Φουντουλάκης Τζανής / Fasma Κατασκευαστική

 


Τέλεια και φιλική εξυπηρέτηση, εκπληκτικά αποτελέσματα στην ταράτσα μου και στο σπίιτι μου που βρίσκετε ακριβώς απο κάτω. Και το σημαντικότερο όλων η δουλειά μου έγινε μέσα στα ακριβή χρονοδιαγράμματα που είχαμε ορίσει. Σας ευχαριστώ θερμά, θα σας προτιμώ και θα σας συστήνω πάντα.
Στέλλα Κεντάρα / Ιδιώτης


Πολύ καλή εταιρεία με άριστα υλικά, έμπειρους τεχνίτες και πολλές λύσεις στα θέματα μονώσεων. Το βασικότερο είναι ωραίοι άνθρωποι, θα σου πουν τι χρειάζεται να κάνεις και άχι απλά να σου πάρουν όσο περισσότερα χρήματα.Τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία.
Δαλαράς Στέφανος/ Χημικός Μηχανικός


Πολύ καλή εργασία και συνέπεια στα συμφωνηθέντα και στους χρόνους παράδοσης. Από την συνεργασία μας έχω πολύ καλές εντυπώσεις.
Γεντίμης Σπύρος / Ιδιώτης

 


Τέλεια συνεργασία και άψογος επαγγελματισμός. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Λουκόπουλος Παναγιώτης / Πολ. Μηχανικός


Πολύ καλή δουλειά , σοβαροί και αξιόπιστοι επαγγελματίες . Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.
Μπάστας Γεώργιος / Ιδιώτης


Έχοντας έρθει αρχικά σε επαφή με "επαγγελματίες" της περιοχής μου οι οποίοι μου ζητούσαν ο α)να κάνω μόνη μου την προεργασία καθαρισμού της ταράτσας λόγω του ότι η παλιά μέθοδος μόνωσης ήταν πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί και ο β)50 τις εκατό επιπλέον από αυτά που τελικά πληρωσα , αποφάσισα να απευθυνθώ σε μια εταιρεία που θα μου προσφέρει ολοκληρωμένη λύση και φυσικά γραπτη εγγύηση (κάτι που οι προηγούμενοι δεν έδιναν ούτε προφορικά). Για μην μακρυλογω, οι εργασίες έγιναν εντός των χρονικών ορίων που μου είχαν δώσει οι υπεύθυνοι , δεν υπήρξαν κρυφές χρεώσεις και δεν πήγαν να μου πουλήσουν τεχνικές και εργασίες για να μου αποσπάσουν επιπλέον χρήματα. Έπειτα από την συνεργασία μου με αυτήν την εταιρεία αντιλήφθηκα για πιο λόγο φαλιριζουν οι μικρό επαγγελματίες... Επειδή οι μεν κάνουν αρπαχτες ενώ η Μονοδομικη είναι μια εταιρεία με σταθερά ανοδική πορεία που βασίζεται στην καλή συνεργασία με τους πελάτες της και αυτό είναι η καλύτερη για αυτήν διαφήμιση. Σας ευχαριστώ πολύ!
Κόπιτσα Κατερίνα / Ιδιώτης


Τη λύση στο Πρόβλημα για στεγανωση και Μόνωση του σπιτιού μου την βρήκα στη Μονωδομική. Η φιλική προσέγγιση, η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την άψογη τοποθέτηση καθιστούν την Μονωδομική μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στα συστήματα Στεγάνωσης και μόνωσης.
Καρελάς Παναγιώτης / Ιδιώτης


Eιχα μεγάλο πρόβλημα με την ταράτσα μου και απευθύνθηκα στην Μονωδομικη.Εμεινα πολύ ευχαριστημένη με την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό της εν λόγω εταιρίας!!Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Λυδία Χατζοπούλου / Ιδιώτης


Εξαιρετική εργασία και συνέπεια στα συμφωνηθέντα . Από την συνεργασία μας έχω άριστες εντυπώσεις.
Λαγουτάρης Δημήτρης / Ιδιώτης

 


Πολύ καλή δουλειά σε πολύ καλές τιμές, επαγγελματική και συνάμα φιλική αντιμετώπιση, γνώστες του αντικειμένου τους, συστήνονται ανεπιφύλακτα!
Μαμίτσας Νεκτάριος / Ιδιώτης - Χημ. Μηχανικός


Άψογοι επαγγελματίες. ολοκλήρωση της μόνωσης εντός των χρονικών ορίων που υποσχέθηκαν.Άριστη εργασία, κρίνοντας από το αποτέλεσμα.
Τσιόλκας Αθανάσιος / Ιδιώτης 


Είσαστε οι καλύτεροι. Επαγγελματική δουλειά, άριστο αποτέλεσμα. Συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα εργασιών. Όταν τελειώσατε αφήσατε τον χώρο πεντακάθαρο. Εύγε!!!!
Βασιλική Μπούρα / Ιδιώτης 

 

 

 

Θέλετε να σας καλέσουμε;
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα