Δευτ-Παρ: 8.00-18.00, Σαβ: 09:00-15:00

Αν έπρεπε με πολύ λίγα λόγια να περιγράψω την συνεργασία μου με την ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ και τον κ. Διονύση Μυλωνά, θα περιοριζόμουν στις λέξεις:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
  • "ΒΑΘΕΙΑ" ΓΝΩΣΗ
  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  • AFTER SALES SERVICE

Όταν αποφάσιασα να ασχοληθώ με την μόνωση της οροφής του εξοχικού μου, ήλθα σε επαφή με αρκετούς ανταγωνιστές της ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗΣ. Έλαβα διάφορες προτάσεις λύσεων, υλικών, εφαρμογής και οικονομικές προσφορές. Επέλεξα την "ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ" σαν την άριστη λύση σε όλους τους ανωτέρω τομείς και επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου κατά την υλοποίηση της συνεργασίας μας.

Επιλέξτε την ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ ανεπιφύλακτα !!!
Βουγιουκλάκης Γιάννης / Ιδιώτης


Η εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ είναι άριστος συνεργάτης της εταιρείας μας, και πάντα μας βγάζει "ασπροπρόσωπους", με τη συνέπεια και την αρτιότητα στις εργασίες μόνωσης και γενικότερα σε κάθε συνεργασία μας. Ειδικότερα ο Διονύσης Μυλωνάς, αποτελεί εγγύηση για κάθε συνεργάτη και φίλο!
KM engineering / Αλικαμπιώτης Μιχάλης / Κατασκευές Η/Μ Έργων, Μελέτες, Ανακαινίσεις


Με την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν ποιοτικό και άρτιο. Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει έναν υπεύθυνο συνεργάτη, χωρίς ρίσκο για τα αποτελέσματα της μόνωσής του.
Γ. Μηχαϊλίδης / Αστέρας - Διαχείριση και τεχνική υποστήριξη κτιρίων


Συνεργάζομαι με την εταιρεία Μονωδομική εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα. 
Μπαρώτας Άγγελος / Ανακαινίσεις Κτιρίων


Με τη ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχω μία πολυετή συνεργασία σε ολόκληρη τη γκάμα μονώσεων με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις εφαρμογές. Ο Διονύσης Μυλωνάς είναι άρτια καταρτισμένος στο χώρο των μονώσεων, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι, ότι είναι συνεργάσιμος, ουσιαστικός και ιδιαίτερα εξυπηρετικός.
Γεώργιος Φ. Ζαμπέτας / Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π


Ο Διονύσης Μυλωνάς, που εκπροσωπεί την εταιρεία μονώσεων ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ, είναι μόνιμος συνεργάτης μας τα τελευταία 5 χρόνια στην κατασκευή μονώσεων δωμάτων και κήπων των νεοαναγειρόμενων οικοδομών μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Η γνώση των νέων τεχνολογιών μονώσεων και η σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών σε κάθε περίπτωση.
  • Η υπευθυνότητα στην εφαρμογή τους.
  • Η συνέπεια στην τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων.
  • Η εγγύηση καλής εκτέλεσης δεδομένου ότι δεν έχουν παρουσιασθεί προβλήματα αστοχίας στα εκτελεσθέντα ήδη έργα.
    Γεράσιμος Μαρκάτος / Κατασκευαστής κτιριακών έργων

Γιατί όταν η Fasma Κατασκευαστική μιλάει για μόνωση ταράτσας εννοεί οκτώ διαφορετικές στρώσεις με τα καλύτερα υλικά που μας προσφέρει με εγγύηση η εταιρία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ. Για να μην έχουμε ποτέ πρόβλημα υγρασίας.
Φουντουλάκης Τζανής / Fasma Κατασκευαστική

 


Τέλεια και φιλική εξυπηρέτηση, εκπληκτικά αποτελέσματα στην ταράτσα μου και στο σπίιτι μου που βρίσκετε ακριβώς απο κάτω. Και το σημαντικότερο όλων η δουλειά μου έγινε μέσα στα ακριβή χρονοδιαγράμματα που είχαμε ορίσει. Σας ευχαριστώ θερμά, θα σας προτιμώ και θα σας συστήνω πάντα.
Στέλλα Κεντάρα / Ιδιώτης


Πολύ καλή εταιρεία με άριστα υλικά, έμπειρους τεχνίτες και πολλές λύσεις στα θέματα μονώσεων. Το βασικότερο είναι ωραίοι άνθρωποι, θα σου πουν τι χρειάζεται να κάνεις και άχι απλά να σου πάρουν όσο περισσότερα χρήματα.Τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία.
Δαλαράς Στέφανος/ Χημικός Μηχανικός


Πολύ καλή εργασία και συνέπεια στα συμφωνηθέντα και στους χρόνους παράδοσης. Από την συνεργασία μας έχω πολύ καλές εντυπώσεις.
Γεντίμης Σπύρος / Ιδιώτης


Τέλεια συνεργασία και άψογος επαγγελματισμός. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Λουκόπουλος Παναγιώτης / Πολ. Μηχανικός


Πολύ καλή δουλειά , σοβαροί και αξιόπιστοι επαγγελματίες . Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.
Μπάστας Γεώργιος / Ιδιώτης


Έχοντας έρθει αρχικά σε επαφή με "επαγγελματίες" της περιοχής μου οι οποίοι μου ζητούσαν ο α)να κάνω μόνη μου την προεργασία καθαρισμού της ταράτσας λόγω του ότι η παλιά μέθοδος μόνωσης ήταν πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί και ο β)50 τις εκατό επιπλέον από αυτά που τελικά πληρωσα , αποφάσισα να απευθυνθώ σε μια εταιρεία που θα μου προσφέρει ολοκληρωμένη λύση και φυσικά γραπτη εγγύηση (κάτι που οι προηγούμενοι δεν έδιναν ούτε προφορικά). Για μην μακρυλογω, οι εργασίες έγιναν εντός των χρονικών ορίων που μου είχαν δώσει οι υπεύθυνοι , δεν υπήρξαν κρυφές χρεώσεις και δεν πήγαν να μου πουλήσουν τεχνικές και εργασίες για να μου αποσπάσουν επιπλέον χρήματα. Έπειτα από την συνεργασία μου με αυτήν την εταιρεία αντιλήφθηκα για πιο λόγο φαλιριζουν οι μικρό επαγγελματίες... Επειδή οι μεν κάνουν αρπαχτες ενώ η Μονοδομικη είναι μια εταιρεία με σταθερά ανοδική πορεία που βασίζεται στην καλή συνεργασία με τους πελάτες της και αυτό είναι η καλύτερη για αυτήν διαφήμιση. Σας ευχαριστώ πολύ!
Κόπιτσα Κατερίνα / Ιδιώτης


Τη λύση στο Πρόβλημα για στεγανωση και Μόνωση του σπιτιού μου την βρήκα στη Μονωδομική. Η φιλική προσέγγιση, η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την άψογη τοποθέτηση καθιστούν την Μονωδομική μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στα συστήματα Στεγάνωσης και μόνωσης.
Καρελάς Παναγιώτης / Ιδιώτης


Eιχα μεγάλο πρόβλημα με την ταράτσα μου και απευθύνθηκα στην Μονωδομικη.Εμεινα πολύ ευχαριστημένη με την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό της εν λόγω εταιρίας!!Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Λυδία Χατζοπούλου / Ιδιώτης


Εξαιρετική εργασία και συνέπεια στα συμφωνηθέντα . Από την συνεργασία μας έχω άριστες εντυπώσεις.
Λαγουτάρης Δημήτρης / Ιδιώτης

 


Πολύ καλή δουλειά σε πολύ καλές τιμές, επαγγελματική και συνάμα φιλική αντιμετώπιση, γνώστες του αντικειμένου τους, συστήνονται ανεπιφύλακτα!
Μαμίτσας Νεκτάριος / Ιδιώτης - Χημ. Μηχανικός


Άψογοι επαγγελματίες. ολοκλήρωση της μόνωσης εντός των χρονικών ορίων που υποσχέθηκαν.Άριστη εργασία, κρίνοντας από το αποτέλεσμα.
Τσιόλκας Αθανάσιος / Ιδιώτης 


Είσαστε οι καλύτεροι. Επαγγελματική δουλειά, άριστο αποτέλεσμα. Συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα εργασιών. Όταν τελειώσατε αφήσατε τον χώρο πεντακάθαρο. Εύγε!!!!
Βασιλική Μπούρα / Ιδιώτης 


Πολύ σωστοί επαγγελματίες με εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις και συνεπείς στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Οι τιμές τους λογικές και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Μαρμαράς Γιώργος / Ιδιώτης 


Μηχανικός στο ξεκίνημά μου, ξεκίνησα το ψάξιμο μου για μία μόνωση ταράτσας που ανέλαβα για συγγενικό πρόσωπο από το Ίντερνετ. Μετά από πολύ διάβασμα περί μονώσεων, υλικών, διαδικασιών κλπ κατέληξα στην εν λόγω εταιρεία . Θα ήθελα να σημειώσω ότι οποιοσδήποτε, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός (άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν λιγότερο ποιοτικά υλικά που κάνουν μεγάλη διαφορά) - ενδεικτικό παράδειγμα fibran 3cm αντί για DOW 5cm, μάλιστα ήταν και x energy DOW αυτό που μου προμήθευσαν.
Πέραν του ότι ανέλαβαν τον καθαρισμό από παλιά υλικά που είχαν στρωθεί στην ταράτσα (χρώματα, κόλλες κλπ), είχαμε άριστη συνεργασία και επικοινωνία, με αποτέλεσμα να βρούμε λύσεις σε κάποια προβλήματα που προέκυψαν λόγω ιδιαιτερότητας του εν λόγω έργου.

Οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές, παρότι η δουλειά είναι πολλά επίπεδα καλύτερη. Από τα υλικά μέχρι την ειδίκευση του κάθε συνεργείου (άλλο συνεργείο έστρωσε πίσσα, άλλο τοποθέτησε τα ασφαλτόπανα) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι ενδιαφέρονται πέραν της δουλειάς τους, για τον πελάτη τους. Μου πρότειναν λύση για άλλη ταράτσα χωρίς να έχουν κανένα όφελος από την λύση που μου έδωσαν.

Και αυτό τους τιμά σαν ανθρώπους πρώτα και μετά σαν επαγγελματίες.

Πλέον, είναι αποκλειστικοί συνεργάτες μου._

Παπακωνσταντίνου Κώστας / Πολ. Μηχανικός

Τον Ιούλιο 2019 μου τοποθέτησαν θερμομόνωση στη ταράτσα της κατοικίας μου στην περιοχή του Πειραιά και είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι διαπίστωσα ότι είναι ΄Άριστοι επαγγελματίες με κατάλληλο εργατικό δυναμικό που ξέρει την δουλεία του. Συνεπής στους χρόνους παράδοσης του έργου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Λαζαρίδης Κωνσταντίνος / Ιδιώτης 


Μετά από προσφορές που είχα λάβει, ως διαχειριστής της πολυκατοικίας, γιά τη μόνωση της  Ταράτσας και των στηθαίων αυτής, επιλέξαμε την Εταιρία σας. 
Μετά το πέρας των εργασιών, στο χρόνο που εσείς δεσμευτήκατε, οφείλω να επισημάνω, ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα, ως προς την επιλογή της Εταιρείας σας. 
Οι άνθρωποί της που ασχολήθηκαν με το έργο, αποδείχθηκαν πολύ καλοί επαγγελματίες, σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας (Τεχνική κατάρτιση, απόλυτη συνέπεια στα όσα συμφωνήθηκαν τόσο γραπτά όσο και προφορικά με πολύ ευγενική προσέγγιση). 
Μελλοντικά, θα χρειασθούν και άλλες εργασίες τις οποίες μπορεί να παρέξει η Εταιρεία σας. Εκτιμώ ότι δεν θα χρειασθεί να ζητήσουμε προσφορές και από άλλες Εταιρίες.
Κουγιάς Δημήτρης / Ιδιώτης, Διαχειριστής Πολυκατοικίας


Υπήρξα τυχερός που επέλεξα τη Μονωδομική. Σοβαροί Επαγγελματίες, ευγενείς, συνεπείς κ πολύ προσεκτικοί. Τα σύμφωνημένα τηρήθηκαν απολύτως. Υπήρχε πάντα αμεσότητα, ευγένεια κ προθυμία σε κάθε επικοινωνία. Όλα έγιναν γρήγορα. Δόθηκε μεγάλη προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου έργου. Όλο το προσωπικό ήταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ και πολύ προσεκτικό στο να μην λερωσει η αφήσει σκουπίδια. Απόλυτη ικανοποίηση.
Σκιαδόπουλος Σπυρίδων / Μηχανικός


Χρειαστηκε να στεγανοποιησω ταρατσα εξοχικης κατοικίας. Ψαχνοντας στο διαδίκτυο αλλά και στην τοπική αγορά συναντησα πολλούς . Κατεληξα στην συγκεκριμενη εταιρεία, καθότι διαπίστωσα επαγγελματισμό, αξιοπιστια , σοβαροτητα και κυριως, γνώση- εξειδίκευση στο αντικείμενο. Μου ζήτησαν φωτογραφίες αναλυτικές, με ρώτησαν λεπτομέρειες, μου έστειλαν 8σέλιδη προσφορά και με εναλλακτικές λύσεις. Στο τελος, μου εδωσαν και γραπτή πολυετη εγγύηση. Ξαφνιαζει ευχάριστα στο περιβάλλον που ζούμε, όπου σχεδον όλοι (στον κατασκευαστικο-επισκευαστικο κλαδο) τα ξέρουν και τα κάνουν όλα, ο επαγγελματισμος και η συνεπεια της συγκεκριμένης εταιρείας.
Δηλωνω εντυπωσιασμενος και συγχαίρω τους υπευθύνους!
Γαϊτανίδης Ιωάννης / Ιδιώτης


 

 

 

Θέλετε να σας καλέσουμε;
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα