Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος θωράκισης και ενεργειακής αναβάθμισης ενός σπιτιού, που βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης μας και «ανακουφίζει» την τσέπη μας. Παρά το γεγονός πως ορισμένοι καταναλωτές στέκονται επιφυλακτικά απέναντι στην εξωτερική θερμομόνωση, και κάνουν λόγο για μια δαπανηρή επένδυση, η αλήθεια απέχει κατά πολύ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πείτε το μεγάλο ΝΑΙ σε αυτή την επαναστατική μέθοδο, που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει – προς το καλύτερο – την καθημερινότητά σας.

Στη Μονωδομική γνωρίζουμε πολύ καλά τα πολλαπλά οφέλη που απολαμβάνουν οι καταναλωτές που επενδύουν στην εξωτερική θερμομόνωση. Στον πρακτικό οδηγό που ακολουθεί θα βρείτε 4 λόγους για να επενδύσετε και εσείς, άμεσα, στην εξωτερική θερμομόνωση.


#1 – Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων 

 

 

Ένας από τους βασικούς λόγους που αξίζει να επενδύσετε στην εξωτερική θερμομόνωση είναι αναμφίβολα η εξοικονόμηση ενέργειας, και κατ’ επέκταση πόρων. Ένας από τους σημαντικούς λόγους που καλούμαστε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ζεστάνουμε το σπίτι μας ή να το διατηρήσουμε δροσερό είναι η απώλεια θερμότητας μέσω των τοίχων. Η εξωτερική θερμομόνωση βοηθά αποτελεσματικά στην αποτροπή αυτής της απώλειας, δημιουργώντας ένα προστατευτικό δίκτυ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το σπίτι μας παραμένει ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα μειώνεται η ανάγκη για χρήση θερμαντικών ή ψυκτικών μέσων. Συνεπακόλουθα αυτό οδηγεί εν τέλει στο να εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα από τους λογαριασμούς μας.


#2 – Σταθερή θερμοκρασία 

 

 

Η εξωτερική θερμομόνωση μας διασφαλίζει επίσης μια σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι και αυτό καθιστά την παραμονή μας πιο άνετη και ευχάριστη. Αυτομάτως αναβαθμίζεται το βιοτικό επίπεδό μας, ενώ προσθέτουμε ένα ακόμα δίκτυ προστασίας για το ακίνητό μας. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο, για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, να στραφούμε σε επαγγελματίες όπως η Μονωδομική καθώς έτσι θα είμαστε 100% σίγουροι πως οι όποιες παρεμβάσεις θα γίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και τη χρήση των κατάλληλων μονωτικών υλικών.


#3 – Προστασία από τις μεταβολές του καιρού 

 

 

Κάθε φορά που ο καιρός αλλάζει το σπίτι μας είναι εκτεθειμένο στην απότομη πτώση της θερμοκρασίας και την εμφάνιση υγρασίας. Η εξωτερική θερμομόνωση ωστόσο λειτουργεί ως μια επιπρόσθετη ασπίδα που έρχεται να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε και τέτοιου είδους προβλήματα. Συμβάλει καθοριστικά στην προστασία των τοίχων του σπιτιού μας από την υγρασία, τη βροχή, τον πάγο και κάθε άλλη μεταβολή του καιρού. Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας του κτιρίου μας και αποτρέπει τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν από τις μεταβολές του καιρού.


#4 – Προστιθέμενη αξία στο ακίνητο 

 

 

Η εξωτερική θερμομόνωση δεν αναβαθμίζει μόνο ενεργειακά το ακίνητό μας, αλλά μπορεί να οδηγήσει στο να αυξηθεί η αξία του. Ένα σπίτι που διαθέτει εξωτερική θερμομόνωση σίγουρα μπορεί να πουληθεί ή να ενοικιαστεί σε καλύτερη τιμή, ενώ είναι εξίσου πιθανό το ενδιαφέρον για την απόκτησή του να είναι εξαιρετικά αυξημένο. Οι περισσότεροι πολίτες άλλωστε γνωρίζουν πλέον πολύ καλά το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εξωτερική θερμομόνωση στον περιορισμό της ενεργειακής σπατάλης και αναζητούν να μισθώσουν ή να αγοράσουν σπίτια ενεργειακά θωρακισμένα.

Στη Μονωδομική είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξωτερικής θερμομόνωσης, επιλέγοντας πάντα τα πλέον αξιόπιστα και ποιοτικά μονωτικά υλικά, ενώ το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μελέτη του κτιρίου σας προτείνοντας την κατάλληλη για εσάς λύση θερμομόνωσης.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις