Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας αποτελεί μια σημαντική επένδυση για κάθε ακίνητο, με πολλαπλά οφέλη που δύσκολα περνούν απαρατήρητα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, στις σύγχρονες κατασκευές η θερμομόνωση – όπως και μια σειρά από άλλες μονωτικές παρεμβάσεις – κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Λειτουργεί σαν ένας μανδύας που έρχεται θα θωρακίσει το ακίνητό μας, ενώ παράλληλα το αναβαθμίζει ενεργειακά και μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά ποσά, περιορίζοντας δραστικά τις σπατάλες στην κατανάλωση ενέργειας. Υπάρχουν συνεπώς πολλοί λόγοι για να πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ» στη θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας, ενώ τώρα είναι μια ιδανική περίοδος για να προγραμματίσετε τέτοιου είδους παρεμβάσεις στο ακίνητό σας.

Στη Μονωδομική παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ακίνητο και σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας που πραγματικά χρειάζεται το κτίριο σας, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Στον οδηγό που ακολουθεί συνοψίσαμε 4 βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτού του είδους τη θερμομόνωση!

#1 – Εξοικονόμηση ενέργειας

 

 

Το πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα που σας προσφέρει η θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας είναι φυσικά η άμεση εξοικονόμηση ενέργειας. Μέσω αυτής διασφαλίζετε την πλήρη ενεργειακή και θερμομονωτική αναβάθμιση του ακινήτου σας, κάτι που πρακτικά σημαίνει λιγότερα έξοδα για το νοικοκυριό σας. Σε μια εποχή άλλωστε στην οποία το ενεργειακό κόστος αποτελεί τον μεγάλο «βραχνά» για κάθε οικογένεια, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως με μια ολοκληρωμένη θερμομόνωση που σας παρέχει το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας, απαιτούνται μόλις ελάχιστα λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για να ζεστάνετε το ακίνητό σας. Αντί για 25 ή μέχρι και 60 λίτρα πετρελαίου ανά τετραγωνικό (ανάλογα με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του κτιρίου), με την θερμομόνωση θα χρειάζεστε μόλις 3-5 λίτρα, για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα θέρμανσης.

#2 – Καλύτερη ποιότητα ζωής

 

 

Ένας ακόμα λόγος για να επενδύσετε άμεσα στη θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής που θα απολαμβάνετε, από τη διαβίωση στο ακίνητό σας. Ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα δίκτυ προστασίας που έρχεται να «αγκαλιάσει» το κτίριο σας, αποτρέποντας τις ενεργειακές σπατάλες, το περιβάλλον που δημιουργείται μέσα στους χώρους του ακινήτου σας είναι ιδανικά. Στη Μονωδομική μάλιστα επενδύουμε σε ένα πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) που αυξάνει τη θερμική άνεση στο εσωτερικού του κτιρίου σας και τη διάρκεια ζωής του, και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική επιθυμία σας.

#3 – Προστασία του ακινήτου

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η γενικότερη προστασία που προσφέρει η θερμομόνωση στο κτίριο σας. Τα επιμέρους στρώματα που αποτελούν τη θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας λειτουργούν ταυτόχρονα και ως ένα ισχυρό προστατευτικό για το ακίνητό σας. Κατά συνέπεια, θωρακίζετε άμεσα και αποτελεσματικά το κτίριο σας απέναντι σε πάσης φύσεως εξωτερικές απειλές και έτσι περιορίζετε και τις μετέπειτα δαπάνες για άλλου είδους διορθωτικές παρεμβάσεις.

#4 – Αυξάνεται η αξία του κτιρίου 

 

 

Ένα ακίνητο στο οποίο έχει εφαρμοστεί θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας αποκτά αυτόματα και μεγαλύτερη αξία. Εάν σας ενδιαφέρει η πώληση ή ενοικίασή του – τώρα ή στο μέλλον – είστε σίγουροι πως το ακίνητό σας αποκτά άλλη αξία, καθώς είναι ενεργειακά θωρακισμένο και οι συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν εντός του δεν μπορούν να συγκριθούν με κάποιο άλλο κτίριο στο οποίο δεν έχουν ολοκληρωθεί αντίστοιχες παρεμβάσεις.

Στη Μονωδομική μπορούμε να αναλάβουμε να προχωρήσουμε, βήμα, βήμα, με επαγγελματισμό και συνέπεια σε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που χρειάζεται το ακίνητό σας ώστε να αποκτήσει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας, για να μπορέσετε να το αναβαθμίσετε ενεργειακά και αισθητικά.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις