Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€
cool roofs

Αν ψάχνετε έναν τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα του καλοκαιριού τότε η λύση που αναζητάτε ακούει στο όνομα cool roofs. Πρόκειται για τις λεγόμενες ψυχρές στέγες, μια επαναστατική τεχνολογία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λιγότερο το κλιματιστικό το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας ένα κτίριο σταθερά δροσερό. Οι cool roofs γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κτιρίων αναζητούν τρόπους να εξοικονομήσουν χρήματα από περιττές δαπάνες, να αναβαθμίσουν ενεργειακά το ακίνητό τους, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα άνετο και δροσερό περιβάλλον.

Στη Μονωδομική αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων εργασιών για να αποκτήσει το ακίνητό σας μια ψυχρή στέγη και να δείτε άμεσα τη διαφορά τόσο στους λογαριασμούς ρεύματος – ειδικά όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο – όσο και στην ποιότητα διαβίωσης. Ακολουθούν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να στραφείτε σήμερα κιόλας στις ψυχρές στέγες και να αναβαθμίσετε το ακίνητό σας, γρήγορα, εύκολα και απλά!

#1 – Πείτε αντίο στο κλιματιστικό 

 

 

Για να αποκτήσει το ακίνητό μας μια ψυχρή στέγη πρακτικά εφαρμόζουμε ένα χρώμα υψηλής αντανάκλασης ή ένα φύλλο με ανακλαστικές ιδιότητες. Η παρέμβαση αυτή μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε έως και κατά 30% λιγότερο το κλιματιστικό κατά τους θερινούς μήνες. Ουσιαστικά οι cool roofs λειτουργούν ως ένα δίκτυ προστασίας που έρχεται να αγκαλιάσει το κτίριο μας και να λειτουργήσει ως εμπόδιο για τη διέλευση της ζέστης. Η ακτινοβολία που πέφτει πάνω σε ένα κτίριο με ψυχρή στέγη αντανακλάται σε μεγάλο βαθμό και έτσι εμείς απολαμβάνουμε ένα δροσερό περιβάλλον διαβίωσης, χωρίς να καρδιοχτυπούμε κάθε φορά που εκδίδεται ο νέος λογαριασμός ρεύματος. Οι cool roofs αποτελούν μια έξυπνη επένδυση, ειδικά πλέον που το ενεργειακό κόστος έχει εκτιναχθεί, και σίγουρα μπορούμε να εξοικονομήσουμε σημαντικά χρηματικά ποσά και να κάνουμε άμεση απόσβεση.

#2 – Κρατήστε μακριά τον καύσωνα 

 

 

Ένας ακόμη λόγος για να επενδύσουμε σήμερα κιόλας στις ψυχρές στέγες είναι το γεγονός πως μας προσφέρουν μια σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μια αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Αρκεί να αναλογιστούμε άλλωστε πως μια ταράτσα στην οποία έχει εφαρμοστεί η μέθοδος της ψυχρής στέγης μπορεί να είναι κατά 28-33°C πιο δροσερή από κάθε άλλη ταράτσα! Αυτή η διαφορά σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στη Μονωδομική μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη του κτιρίου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για να διατηρήσετε μακριά τον καύσωνα και να απολαύσετε ένα αισθητά αναβαθμισμένο περιβάλλον διαβίωσης.

#3 – Επενδύστε στην καινοτομία 

 

 

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων είναι το μέλλον και σίγουρα θα πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μεριμνήσουν εγκαίρως για τη μετάβασή τους στη νέα αυτή εποχή. Κάθε βήμα προόδου και τεχνολογικής εξέλιξης άλλωστε μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας. Αυτός είναι ο λόγος που και η Μονωδομική δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς εξελίσσεται με νέες καινοτομίες, εισάγοντας την πρώτη ύλη για τη δημιουργία ενός ψυχρού χρώματος, τα κεραμικά θερμοσφαιρίδια της INSULADD Environmental Products Ltd. Προσφέρουμε έτσι υπηρεσίες νέας γενιάς που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε μια ψυχρή στέγη που θα χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση άλλωστε να σας κατευθύνει βήμα, βήμα για όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι cool roofs.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις