Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Το εάν μια μόνωση κτιρίου θα είναι πετυχημένη ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι δύο πιο σημαντικοί είναι το ποιος θα αναλάβει να τη διεκπεραιώσει και τι είδους μονωτικά υλικά θα επιλέξουμε. Ως προς το πρώτο σκέλος, σίγουρα θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις εργασίες μόνωσης σε επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία, κατάρτιση και τεχνογνωσία όπως η Μονωδομική, ενώ ως προς το δεύτερο σκέλος, αυτό των μονωτικών υλικών, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τη μόνωση του κτιρίου σας ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα όσα θα πρέπει να αποφύγετε!

#1 – Τις επιπόλαιες λύσεις 

 

 

Η επιλογή των κατάλληλων μονωτικών υλικών δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη υπόθεση. Απαιτεί μελέτη και σωστή προετοιμασία, καθώς οι ανάγκες του κάθε κτιρίου ποικίλουν. Αποφύγετε λοιπόν τις επιπόλαιες λύσεις και προτιμήστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και φυσικά να προηγηθεί η μελέτη του κτιρίου σας, ώστε τα μονωτικά υλικά να προσφέρουν λύσεις ουσίας. Στη Μονωδομική δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των σωστών μονωτικών υλικών και πριν από κάθε παρέμβαση προβαίνουμε σε έναν σε βάθος έλεγχο των αναγκών του εκάστοτε κτιρίου, εντοπίζοντας τη ρίζα του κακού και προτείνοντας λύσεις άμεσες και δραστικές.

#2 – Τη χαμηλή ποιότητα 

 

 

Μην ενθουσιάζεστε από «προσφορές – κράχτες». Η μόνωση ενός κτιρίου είναι επένδυση και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίζετε. Δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα και προτιμήστε μονωτικά υλικά που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Σκεφτείτε άλλωστε πως μια καλή και αξιόπιστη μόνωση μας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε ενεργειακά το ακίνητό μας, κερδίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά από άλλες δαπάνες – όπως η θέρμανση και η ψύξη – και σίγουρα κάνουμε άμεση απόσβεση των χρημάτων που επενδύουμε. Αντιθέτως, μονωτικά υλικά χαμηλής ποιότητας δεν αποδίδουν τα μέγιστα και έτσι οι παρεμβάσεις μας ουσιαστικά πέφτουν στο κενό!

#3 – Την τυφλή επιλογή 

 

 

Αποφύγετε να επιλέξετε μονωτικά υλικά επειδή κάποιος άλλος απλά σας τα πρότεινε. Μην ξεχνάτε πως το κάθε κτίριο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα μονωτικά υλικά που επιλέγουμε θα πρέπει να τις καλύπτουν. Υλικά που χρησιμοποίησε κάποιος γνωστός μας για τη μόνωση του δικού του ακινήτου, από τα οποία μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος, δεν σημαίνει απαραίτητα πως καλύπτουν και τις ανάγκες του δικού μας κτιρίου. Η επιλογή δεν θα πρέπει συνεπώς ποτέ να γίνεται στα τυφλά, αλλά αντιθέτως δεν έχετε παρά να αναζητήσετε καθοδήγηση από έμπειρους επαγγελματίες όπως η Μονωδομική, και να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή μονωτικών υλικών, κάθε φορά.

#4 – Τα άγνωστα προϊόντα 

 

 

Εξίσου σημαντικό είναι το να αποφύγετε, πάση θυσία, μονωτικά υλικά αμφιβόλου ποιότητας. Όπως και σε κάθε άλλη αγορά έτσι και στην περίπτωση των μονωτικών υλικών δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε επώνυμα προϊόντα, που φέρουν εγγυήσεις και την σφραγίδα γνωστών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Προϊόντα όπως το επαναστατικό Neoproof Polyurea R σας προσφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να είστε 100% σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Στη Μονωδομική διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αξιόπιστα, ασφαλή και άκρως αποδοτικά μονωτικά υλικά, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας μελετάει κάθε φορά ενδελεχώς τις ανάγκες του ακινήτου σας και προσφέρει λύσεις δραστικές, κομμένες και ραμμένες στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε κτιρίου.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις