Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η μόνωση ταράτσας είναι ένας γρήγορος, εύκολος και εξαιρετικά αποδοτικός τρόπος να θωρακίσετε το ακίνητό σας, απολαμβάνοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής και εξοικονομώντας χρήματα καθημερινά. Δυστυχώς ωστόσο δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που ακόμα και σήμερα, αμελούν τη φροντίδα και τη σωστή συντήρηση των κτιρίων τους, με αποτέλεσμα αυτά να υστερούν, κυρίως μάλιστα στο κομμάτι της ενεργειακής αναβάθμισης. Η μόνωση ταράτσας μπορεί ωστόσο να ανατρέψει πλήρως την εικόνα ενός ακινήτου, να το βοηθήσει να αναβαθμιστεί ενεργειακά και να μας προσφέρει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον διαβίωσης.

Στη Μονωδομική γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια σωστή μόνωση ταράτσας για το ακίνητό μας, και στον οδηγό που ακολουθεί περιγράφονται λεπτομερώς τα οφέλη που απολαμβάνουμε καθημερινά από την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου μας, σε όλα τα επίπεδα.

#1 – Δραματική μείωση των θερμικών απωλειών 

 

 

Επενδύοντας σε μια επαγγελματική και ολοκληρωμένη μόνωση για την ταράτσα του ακινήτου σας, απολαμβάνετε άμεσα μια δραματική μείωση στις θερμικές απώλειες. Ένα κτίριο στο οποίο δεν έχει εφαρμοστεί μόνωση, «αιμορραγεί» ενεργειακά με αποτέλεσμα τον χειμώνα να παραμένει κρύο και το καλοκαίρι ζεστό και εσείς να είστε αναγκασμένοι να βάλετε βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη προκειμένου να ζεστάνετε ή να δροσίσετε τον χώρο σας. Η μόνωση ταράτσας ωστόσο έρχεται να μας λύσει τα χέρια, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό της δαπάνες μας, χειμώνα – καλοκαίρι, και έτσι απολαμβάνουμε την ιδανική θερμοκρασία μέσα στο ακίνητό μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε μια περιουσία.

#2 – Θερμική προστασία 

 

 

Η έλλειψη μόνωσης επιφέρει μια σειρά από καταστροφικές συνέπειες στο ακίνητό μας. Η συσσώρευση υδάτων, η μούχλα και η υγρασία είναι μόλις μερικές εξ’ αυτών. Εφαρμόζοντας μια σύγχρονη και αξιόπιστη μέθοδο μόνωσης ταράτσας, τοποθετούμε παράλληλα και ένα δίκτυ προστασίας στο ακίνητό μας, που το θωρακίζει και το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό σε κάθε εξωτερική απειλή. Αυτό ωστόσο έχει άμεση επίπτωση και στην τσέπη μας, καθώς περιορίζονται τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου μας ενώ απομακρύνεται σε ύψιστο βαθμό το ενδεχόμενο πρόκλησης κάποια εσωτερικής καταστροφής, όπως για παράδειγμα οι φθορές στο εσωτερικό των τοίχων από τη συσσώρευση υδάτων. Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε αισθητά λιγότερα χρήματα τόσο για τις ανάγκες θέρμανσης όσο και για τη ψύξη του χώρου μας.

#3 – Αντοχή σε βάθος χρόνου 

 

 

Η σωστή μόνωση ταράτσας περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες που όχι απλώς αναβαθμίζουν ενεργειακά το κτίριο μας, αλλά το θωρακίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στη μόνωση ταράτσας η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο οξείδωσης και διάβρωσης του οπλισμού σκυροδέματος του ακινήτου μας, ενώ παράλληλα θα μας προσφέρει μια σειρά από επιπλέον «όπλα» απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή, όπως οι απότομες μεταβολές στη θερμοκρασία που πλέον γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Για να είναι σωστή και αποδοτική η μόνωση θα πρέπει αναμφίβολα να στραφούμε και στη χρήση ποιοτικών και αξιόπιστων μονωτικών υλικών. Το MARISEAL 250 στεγανωτικό ταρατσών επί παραδείγματι χρησιμοποιείται για μακροχρόνια στεγάνωση, δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την ταράτσα ενός ακινήτου. Δεν έχετε παρά να μάθετε περισσότερα για την υψηλή απόδοση που προσφέρει ΕΔΩ.

Στη Μονωδομική αναλαμβάνουμε πλήρως τον έλεγχο της ταράτσας σας, ώστε να μελετήσουμε ενδελεχώς τις ιδιαιτερότητές της και να προτείνουμε την πλέον συμφέρουσα και αποδοτική μόνωση ταράτσας, που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το ακίνητό σας και να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα, άμεσα, και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις