Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς για κάθε ακίνητο είναι αναμφίβολα η υγρασία. Με ορατές, άμεσες αλλά και βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις τόσο σε ταβάνια και τοίχους αλλά και στο επίπεδο του βιοτικού επιπέδου και της ατμόσφαιρας που επικρατεί μέσα στο ακίνητο που διαβιούμε. Η στεγανοποίηση ταράτσας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος θωράκισης του κτιρίου μας απέναντι σε τέτοιου είδους απειλές, προσφέροντας ένα πέπλο ασφαλείας που παράλληλα αναβαθμίζει το ακίνητό μας και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό μας στη μάχη απέναντι στην υγρασία και τη μούχλα. Ένα ερώτημα ωστόσο που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων είναι το πότε είναι η κατάλληλη εποχή για στεγανοποίηση ταράτσας καθώς και το τι θα πρέπει να προσέξουν κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Στη Μονωδομική, η πολυετής εμπειρία και ενασχόλησή μας με τον κλάδο των μονώσεων και της στεγανοποίησης ταράτσας μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμούμε με μεγάλη ακρίβεια, κάθε φορά, πότε πρέπει να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εργασίες για κάθε κτίριο. Ο οδηγός που ακολουθεί έρχεται να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να σας βοηθήσει να κάνετε την πλέον συμφέρουσα και έξυπνη επιλογή στεγανοποίησης.

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή; 

 

 

Οι εργασίες στεγανοποίησης μιας ταράτσας μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, αρκεί στο κτίριο μας να επικρατούν οι ιδανικές συνθήκες που θα ευνοούν τη μέγιστη απόδοση στις παρεμβάσεις που θα υλοποιήσουμε. Το Φθινόπωρο, είναι μια εποχή κατάλληλη για τη στεγανοποίηση της ταράτσας μας, όσο φυσικά δεν επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες και συχνές, έντονες βροχοπτώσεις. Αντίστοιχα και η Άνοιξη θεωρείται μια εξίσου καλή εποχή όπως φυσικά και το Καλοκαίρι, με την προϋπόθεση πάλι πως δεν επικρατούν ακραίοι καύσωνες, οι οποίοι συνήθως δεν ευνοούν την καλή εφαρμογή των υλικών στεγανοποίησης.

Τι πρέπει να προσέξω;

 

 

Αυτό που θα πρέπει πρωτίστως να προσέξετε είναι το να προηγηθεί ο έλεγχος της ταράτσας σας, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να αναζητηθούν οι σωστές παρεμβάσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν. Η στεγανοποίηση ταράτσας δεν μπορεί άλλωστε να γίνεται στα «τυφλά» και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά στη Μονωδομική που πάντα, πριν από κάθε στεγανοποίηση προχωρούμε σε μια ενδελεχή μελέτη του χώρου και μια σε βάθος εκτίμηση της κατάστασης που χαρακτηρίζει το κάθε ακίνητο. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και φυσικά να προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο στεγανοποίησης, που θα προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τι υλικά να προτιμήσω;  

 

 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι φυσικά προφανής: τα καλύτερα. Για να είναι αποτελεσματική η στεγανοποίηση θα πρέπει να επιλέξουμε στεγανωτικά υλικά ταράτσας υψηλής ανθεκτικότητας, πιστοποιημένα και τα οποία να χαρακτηρίζονται ως αξιόπιστα και ποιοτικά. Σε διαφορετική περίπτωση το αποτέλεσμα θα υστερεί σημαντικά σε απόδοση, ενώ δεν αποκλείεται να επιβαρύνουμε την ταράτσα του κτιρίου μας και να προκαλέσουμε περαιτέρω πονοκεφάλους. Αναζητούμε πάντα λύσεις αξιόπιστες όπως το Lastoflex ST, που είναι ένα επαναστατικό προϊόν το οποίο προσφέρει τη μέγιστη θωράκιση στην ταράτσα μας και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε μια καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο κτίριο μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερο για το καινοτόμο αυτό προϊόν ΕΔΩ.

Μην ξεχνάτε πως η στεγανοποίηση ταράτσας δεν είναι μια απλή παρέμβαση στο ακίνητό μας, αλλά μια επένδυση που αναβαθμίζει ένα κτίριο και μας επιτρέπει να απαλλαγούμε μια και καλή από την υγρασία και τη μούχλα. Στη Μονωδομική είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη μελέτη του κτιρίου σας και να προτείνουμε την πλέον συμφέρουσα και αποτελεσματική λύση, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις