Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η ταράτσα ενός κτιρίου βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένη σε μια σειρά από απειλές, όπως η υγρασία, η συσσώρευση υδάτων και οι απότομες μεταβολές του καιρού. Όσο παλιό ή καινούργιο και εάν είναι ένα ακίνητο, η σωστή συντήρηση της ταράτσας του θα πρέπει πάντα να αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Η στεγανοποίηση ταράτσας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας και το οποίο μας επιτρέπει να θωρακίσουμε το ακίνητό μας και να το αναβαθμίσουμε ενεργειακά. Εφαρμόζοντας μια ποιοτική και αξιόπιστη στεγανοποίηση λέμε αντίο στην υγρασία και προσφέρουμε στο ακίνητό μας τη φροντίδα που του αξίζει.

Στη Μονωδομική αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εφαρμογή και ολοκλήρωση όλων των εργασιών που απαιτούνται για τη στεγανοποίηση ταράτσας. Στο παρόν άρθρο αναλύουμε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους πρέπει ΠΑΝΤΑ να απευθύνεστε σε έναν ειδικό, για τέτοιου είδους εργασίες, αποφεύγοντας πάση θυσία τους πειραματισμούς.

#1 – Εμπειρία και τεχνογνωσία 

 

 

Ένας ειδικός, όπως η Μονωδομική, διαθέτει δύο ακαταμάχητα προτερήματα: εμπειρία και τεχνογνωσία. Η εφαρμογή της σωστής στεγανοποίησης στην ταράτσα του ακινήτου μας προϋποθέτει τη μελέτη του χώρου και φυσικά την εφαρμογή της σωστή μεθόδου. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που στην εταιρία μας εφαρμόζουμε μια σειρά από σύγχρονες μεθόδους στεγανοποίησης, προσφέροντας την πλέον εξειδικευμένη κάθε φορά λύση. Η εμπειρία και η κατάρτιση των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη στεγανοποίηση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο άλλωστε στο τελικό αποτέλεσμα και στο κατά πόσο θα απολαμβάνουμε μια αποδοτική στεγανοποίηση ή όχι.

#2 – Αποτροπή ζημιών 

 

 

Ένας ειδικός μπορεί επίσης να εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες της κάθε ταράτσας αλλά και τους κινδύνους που αυτή ενδεχομένως να εγκυμονεί τόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών στεγανοποίησης όσο και στην πορεία. Κατά συνέπεια, προχωράει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει ζημιές και τυχόν μελλοντικά ατυχήματα. Έτσι είμαστε πάντα 100% σίγουροι πως η ταράτσα μας παραμένει ασφαλής και θωρακισμένη ενεργειακά.

#3 – Σωστή επιλογή υλικών 

 

 

Στη στεγανοποίηση ταράτσας εκτός από την εμπειρία και τη τεχνογνωσία, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η επιλογή των σωστών στεγανωτικών υλικών. Ένας έμπειρος και καταρτισμένος επαγγελματίας είναι φυσικά σε θέση να κάνει την πλέον έξυπνη και σωστή επιλογή για εμάς. Η κάθε ταράτσα άλλωστε διαθέτει τις δικές της μοναδικές ιδιαιτερότητες που απαιτούν τη δέουσα προσοχή και φυσικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο, κάθε φορά. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που στη Μονωδομική προχωράμε πρώτα στη μελέτη του χώρου, ώστε να γίνει μια ολοκληρωμένη εκτίμηση της κατάστασης και φυσικά να ακολουθήσει η σωστή επιλογή των κατάλληλων στεγανωτικών υλικών που απαιτούνται.

#4 – Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων 

 

 

Αν και εκ πρώτης όψεως ένας… πειραματισμός μπορεί να φαίνεται πιο οικονομικός, από το να απευθυνθεί κανείς σε έναν ειδικό, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ένας έμπειρος επαγγελματίας είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και χρόνο, καθώς θα ολοκληρώσει τη στεγανοποίηση αποτελεσματικά και στον χρόνο που απαιτείται ώστε αυτή να είναι ανθεκτική και αποδοτική. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε φυσικά τα «πειράματα», που μπορούν να οδηγήσουν σε κοστοβόρες καθώς και μη αναστρέψιμες καταστροφές.

Στη Μονωδομική, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών στεγανοποίησης ταράτσας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέρουμε λύσεις κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες του ακινήτου σας, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους και επιλέγοντας πάντα ανθεκτικά και 100% αποδοτικά στεγανωτικά υλικά.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις