Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που αναρωτιούνται εάν το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή για να επενδύσουν στη στεγανοποίηση ταράτσας. Ένα κτίριο, είτε πρόκειται για παλιά κατασκευή είτε ακόμη και νεόδμητο, βρίσκεται εκτεθειμένο σε εξωτερικές απειλές όπως η υγρασία και οι απότομες μεταβολές του καιρού. Η στεγανοποίηση ταράτσας αποτελεί έναν μανδύα προστασίας που έρχεται να «αγκαλιάσει» το ακίνητό μας, προσφέροντάς μας σιγουριά και ασφάλεια. Παράλληλα, δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα και μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, απολαμβάνοντας ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό μας.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε ποιοι είναι βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε φέτος το καλοκαίρι στη στεγανοποίηση ταράτσας! 

Οι εργασίες γίνονται πιο εύκολα 

 

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για να επιδοθείτε σε εργασίες στεγανοποίησης στην ταράτσα του ακινήτου σας. Η απουσία βροχοπτώσεων δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και με μεγαλύτερη επιτυχία η στεγανοποίηση. Τα μονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν μπορούν να στεγνώσουν πιο άμεσα, κάτι που είναι καθοριστικό άλλωστε και για την τελική απόδοση της στεγανοποίησής που θα εφαρμόσετε. Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το να αποφύγετε τις ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν συνθήκες ακραίου καύσωνα, καθώς το πιο συνετό είναι να προτιμήσετε μια μέση οδό.

Επιλογή κατάλληλης μεθόδου 

 

Ακριβώς επειδή οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την πλέον κατάλληλη μέθοδο στεγανοποίησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του κτιρίου σας. Στη Μονωδομική γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντική είναι η επιλογή της σωστής και της πλέον αποτελεσματικής κάθε φορά μεθόδου στεγανοποίησης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας προβαίνει σε μια μελέτη του χώρου σας, ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση και να προτείνει την αντίστοιχη μέθοδο. Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στεγανοποίησης εφαρμόζοντας μεθόδους όπως στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο, με επαλειφόμενο, με διαφανές στεγανωτικό και με μεμβράνη PVC-TPO.

Επένδυση στα σωστά υλικά 

 

Έχοντας αξιολογήσει την κατάσταση του κτιρίου σας και συνυπολογίζοντας πάντα τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα. Αυτό άλλωστε που χρειάζεστε είναι μια στεγανοποίηση που θα σας απαλλάξει από την υγρασία και τη μούχλα, θα θωρακίσει το ακίνητό σας και θα σας προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης εντός του κτίριού σας. Δεν έχετε λοιπόν παρά να στραφείτε σε στεγανωτικά υλικά όπως το Lastoflex ST, που αποτελεί μια πραγματικά επένδυση, καθώς χάρη στην επαναστατική σύνθεσή του ενδείκνυται για μακροχρόνια στεγανοποίηση, προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα και χρησιμοποιείται ως επαλειπτικό, υγρομονωτικό υλικό ελαστομερών ρητινών για ταράτσες.

Στη Μονωδομική αναλαμβάνουμε την μελέτη του κάθε ακινήτου και των επιμέρους χαρακτηριστικών του προτείνοντας πάντα την πλέον συμφέρουσα λύση καθώς και την κατάλληλη εποχή για την ολοκλήρωση των εργασιών στεγανοποίησης. Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που ευνοεί τις εργασίες στεγανοποίησης ή θερμομόνωσης και αναμφίβολα το να επενδύσουμε σε αυτές φαντάζει κάτι παραπάνω από έξυπνη κίνηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη στεγανοποίηση ταράτσας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις