Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η στεγανοποίηση της ταράτσας είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα ήδη από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της. Οι απότομες μεταβολές του καιρού, η έκθεση στον ήλιο και ο χρόνος μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές φθορές στην ταράτσα του σπιτιού μας, αν δεν έχουμε λάβει μια σειρά από μέτρα προστασίας με κυριότερο όλων την εφαρμογή μιας ποιοτικής και αξιόπιστης στεγανοποίησης. Πρόκειται για παρεμβάσεις άλλωστε που αναβαθμίσουν ενεργειακά το ακίνητό μας και μας προσφέρουν καλύτερο βιοτικό επίπεδο εντός του κτιρίου. Παράλληλα συμβάλουν στην αισθητική βελτίωση του κτιρίου μας και μας βοηθούν να απαλλαγούμε από προβλήματα όπως η υγρασία και η μούχλα.

Στη Μονωδομική προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στεγανοποίησης ταράτσας αναλαμβάνοντας τη μελέτη του κάθε ακινήτου και προτείνοντας παρεμβάσεις με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε διεξοδικά τα οφέλη που απολαμβάνετε επενδύοντας στη στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο.

 

Μία αξιόπιστη επιλογή

 

Όταν πρόκειται για τη στεγανοποίηση ταράτσας, το ασφαλτόπανο αποτελεί μία αξιόπιστη και αποδοτική επιλογή. Οι ασφαλτικές μεμβράνες αποτελούν άλλωστε μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά στις περιπτώσεις όπου η ταράτσα διαθέτει τις απαιτούμενες κλίσεις για την απορροή των υδάτων.

Ανάλογα με την ποιότητά του, το ασφαλτόπανο χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες. Οι δύο κυριότερες περιλαμβάνουν τις πλαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (APP) και τις ελαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (SBS), με την κάθε μια να διαθέτει τα δικά της επιμέρους χαρακτηριστικά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξουμε με σύνεση και μετά από μελέτη τις ασφαλτικες μεμβράνες που θα χρησιμοποιήσουμε και ένας επαγγελματίας, όπως η Μονωδομική, μπορεί να μας κατευθύνει και φυσικά να καθορίσει με μεγάλη ακρίβεια τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Η λύση στα ακραία καιρικά φαινόμενα 

 

Από τη μεριά τους οι πλαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (APP) είναι γνωστές για την υψηλή τους αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη πολυμερών τύπου APP (άτακτο προλυπροπυλαίνιο). Το αποτέλεσμα είναι μία μεμβράνη που παρέχει εξαιρετική προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, οι πλαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες είναι κατάλληλες για ταράτσες με κλίση, ακριβώς χάρη στα επιμέρους χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Αυτό τις καθιστά μια έξυπνη επιλογή για κάθε ταράτσα, μιας και προσαρμόζονται εύκολα και εφαρμόζονται με μεγάλη ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μέγιστο βαθμό στεγανοποίησης. Ακολούθως και οι ελαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (SBS) είναι εξαιρετικά ελαστικές και ανθεκτικές. Αποτελούν μια έξυπνη και αξιόπιστη λύση για ταράτσες στις οποίες επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Η τελική επικάλυψη μίας ασφαλτικής μεμβράνης είναι σημαντική για την προστασία της από τις καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ανθεκτικότητά της σε βάθος χρόνου. Στη διάθεσή μας έχουμε τρεις βασικές επιλογές για την τελική επικάλυψη οι οποίες είναι το φιλμ πολυαιθυλενίου ή άμμος, η έγχρωμη ψηφίδα και το μεταλλικό φύλλο (αλουμίνιο ή χαλκός). Η επιλογή πρέπει να γίνεται πάντα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών, με εμπειρία και κατάρτιση, καθώς η τελική επικάλυψη διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον βαθμό αποδοτικότητας και αξιοπιστίας της στεγανοποίησης της ταράτσας μας.

Στη Μονωδομική είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες της δικής σας ταράτσας. Πριν προχωρήσουμε στην εφαρμογή στεγανοποίησης ταράτσας με ασφαλτόπανο, μεριμνούμε για τη μελέτη του χώρου, τη διερεύνηση των επιμέρους ιδιαιτεροτήτων του και φυσικά στην αξιοποίηση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που διασφαλίζουν το βέλτιστο κάθε φορά αποτέλεσμα.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις