Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€
Στεγανωτικά Ταρατσών: Πως να επιλέξεις τα σωστά

Το άλφα και το ωμέγα στη στεγανοποίηση ταράτσας είναι τα στεγανωτικά υλικά που θα επιλέξουμε. Αυτά, σε συνδυασμό με τον επαγγελματία που θα αναλάβει την εφαρμογή τους, καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα και το κατά πόσο θα καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια στεγανοποίηση για το ακίνητό μας. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξουμε τα σωστά στεγανωτικά ταρατσών εξ’ αρχής, για να είμαστε σε θέση να απολαύσουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη Μονωδομική δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις πρώτες ύλες που επιλέγουμε για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν, προτείνουμε πάντα τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά στεγανωτικά υλικά που διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Πως θα επιλέξετε λοιπόν τα σωστά στεγανωτικά ταρατσών; 

#1 – Προσοχή στην ποιότητα 

 

 

Βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει στεγανωτικά που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Χρειάζεστε μονωτικά υλικά τα οποία δεν επιβαρύνουν το κτίριο σας και παραμένουν αποδοτικά και ανθεκτικά απέναντι σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Αποφύγετε μονωτικά υλικά αμφιβόλου ποιότητας, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και καταστροφές σε ένα ακίνητο ενώ το πιο πιθανό είναι πως δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που υπόσχονται. Στη Μονωδομική συστήνουμε στεγανωτικά ταρατσών τα οποία πληρούν τα διεθνή πρότυπα παρασκευής και χαρακτηρίζονται από υψηλή ανθεκτικότητα, όπως το HYPERDESMO C-LV. Πρόκειται για μονωτικό υλικό ιδανικό για μακροχρόνια στεγάνωση που μπορεί να δώσει μόνιμες και δραστικές λύσεις σε κτίρια που ταλανίζονται από στάσιμα νερά και συγκέντρωση πάγου.

#2 – Δώστε βάση στα χαρακτηριστικά

 

 

Το κάθε ακίνητο έχει τις δικές του ανάγκες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προβείτε πρώτα σε μια μελέτη του κτιρίου σας και των ιδιαιτεροτήτων του, ώστε να επιλέξετε στη συνέχεια τα στεγανωτικά που διαθέτουν εκείνα ακριβώς τα χαρακτηριστικά που έχετε ανάγκη. Αν το πρόβλημα σας είναι η συγκέντρωση στάσιμων νερών, τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε σε μια αντίστοιχη επιλογή μονωτικών υλικών που δίνουν λύσεις άμεσες και δραστικές. Το Domoreflect 122 Max για παράδειγμα ξεχωρίζει για την ταχύτητα με την οποία στεγνώνει, και σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε «δύο χέρια» μέσα στην ίδια ημέρα. Αντίστοιχα, είναι ένα στεγανωτικό που παραμένει ανεπηρέαστο από επερχόμενη βροχή και λιμνάζοντα νερά. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το μονωτικό υλικό που επιλέγετε καθώς έτσι είστε πάντα 100% σίγουροι πως έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

#3 – Δείτε τα σαν επένδυση 

 

 

Τα στεγανωτικά ταρατσών που επιλέγετε θα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε ως μια επένδυση και όχι ως μια λύση ανάγκης. Δώστε βάση στην ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους και αναζητήστε κριτικές άλλων καταναλωτών που τα έχουν ήδη εμπιστευτεί. Αποφύγετε τις επιπόλαιες αγορές και δώστε μεγάλη βαρύτητα στις ανάγκες του κτιρίου σας. Με τον τρόπο αυτό τα χρήματα που δαπανάτε για τη στεγανοποίηση της ταράτσας σας θα πιάσουν πραγματικά τόπο και θα δείτε τη διαφορά άμεσα, ενώ η στεγανοποίηση θα παραμείνει αποδοτική για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη Μονωδομική θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα στεγανωτικά ταρατσών στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μελέτη του κτιρίου σας, προτείνοντας τη σωστή κάθε φορά επιλογή μονωτικών υλικών, ώστε να απολαύσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις