Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό ενός κτιρίου αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για αρκετούς ιδιοκτήτες κατοικιών, μιας και είτε καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν το ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης, είτε δεν είναι σε θέση να βρουν μια πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση. Οι ψυχρές ταράτσες, γνωστές και ως coolroofs, ωστόσο αποτελούν μια καινοτόμα μέθοδο μόνωσης που έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου, προσφέροντας ένα άκρως αποδοτικό δίκτυ προστασίας και διατηρώντας το κτίριο δροσερό.

 

Η «Μονωδομική» που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον κλάδο των μονώσεων, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία, εξειδικεύεται και στις ψυχρές ταράτσες και ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καλύτερα τα πολλαπλά οφέλη αυτής της καινοτομίας.

 

 

Τι είναι οι Cool Roofs;

 

Πρακτικά, οι ψυχρές στέγες «θωρακίζουν» το κτίριο μας, προσφέροντας ένα δίκτυ ασφαλείας, το οποίο εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να εισέλθει και διατηρεί την οικία μας δροσερή. Για να δημιουργηθούν οι coolroofs, τοποθετείται στην οροφή του κτιρίου μας ένα χρώμα υψηλής αντανάκλασης ή ένα φύλλο με αντανακλαστικές ιδιότητες, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπουν την είσοδο της ηλιακής ακτινοβολίας και να απορροφούν λιγότερη ζέστη.

Με τον τρόπο αυτό η οροφή του κτιρίου μας, παρά την άνοδο της θερμοκρασίας στο περιβάλλον και τους καύσωνες που μπορεί να πλήττουν την περιοχή μας, παραμένει δροσερή και έτσι μειώνεται έως και 30% η ανάγκη χρήσης κλιματιστικού [ή άλλων ψυκτικών μέσων] μέσα στο κτίριο μας. Οι cool roofs συνεπώς δεν μας προσφέρουν απλώς ένα σπίτι πιο δροσερό, αποτελώντας έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του καύσωνα, αλλά μας βοηθούν να περιορίσουν τις ενεργειακές δαπάνες του νοικοκυριού μας, καθώς περιορίζεται και η ανάγκη για τόσο συχνή - και έντονη - χρήση κλιματιστικού.

Αν υποθέσουμε πως ένα κτίριο στο οποίο δεν έχει εφαρμοστεί μόνωση οροφής [ή δεν έχει γίνει η σωστή επιλογή αξιόπιστων και ποιοτικών μονωτικών υλικών] η θερμοκρασία οροφής ανέρχεται σε 40 βαθμούς Κελσίου, κάτι που μεταφράζεται σε 33 βαθμούς Κελσίου μέσα στο σπίτι μας, τότε εφαρμόζοντας την μέθοδο «coolroofs» θα καταφέρουμε να μειώσουμε τη θερμοκρασία οροφής στους 32 βαθμούς Κελσίου και αυτή των δωματίων μας στους 25 βαθμούς. Η διαφορά θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ενώ παράλληλα θα απολαμβάνουμε μια βελτιωμένη αίσθηση δροσιάς εντός του κτιρίου μας, ακόμη και στους χώρους που δεν κλιματίζονται.

 

Πως εφαρμόζονται!

 

Για να μετατρέψετε το κτίριο σας σε ένα «απόρθητο» κάστρο στη μάχη με τον καύσωνα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το μέθοδο της ψυχρής ταράτσας, εφαρμόζοντας αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά όπως τα κεραμικά θερμοσφαιρίδια της INSULADD που χρησιμοποιεί η «Μονωδομική» που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα ασφαλές δίκτυ προστασίας και να δείτε τους λογαριασμούς του ρεύματός σας να «ξεφουσκώνουν» ήδη από τον πρώτο μήνα. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε την καινοτόμα μέθοδο της ψυχρής ταράτσας με παράλληλη στεγανοποίηση της οροφής σας, για να απολαμβάνετε ένα σπίτι πλήρως θωρακισμένο και ασφαλές για πολλά, πολλά χρόνια.

Στην «Μονωδομική» το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο και τη μελέτη της οροφής του κτιρίου σας προτείνοντας την καλύτερη λύση και αξιοποιώντας τα πολλαπλά οφέλη των coolroofs να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα σπίτι δροσερό, ενεργειακά αναβαθμισμένο και πλήρως ασφαλές για εσάς και την οικογένεια σας

 

Δείτε σχετικά με την καινοτομία των Cool Roofs

 


 

 

SPECIAL NOTE

Εφόσον διαθέτετε επιχείρηση δομικών, μονωτικών υλικών ή συναφών δραστηριοτήτων, γίνετε ΤΩΡΑ νέος συνεργάτης μας, για την αντιπροσώπευση του προϊόντος. 

Ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ αντιπρόσωπος & διανομέας του INSULADD για ΕΛΛΑΔΑ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ & ΚΥΠΡΟ, η Μονωδομική είναι δίπλα σας, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει & να σας συμβουλέψει, είτε με φυσική παρουσία στην έδρα μας, Λεωφόρο Γαλατσίου 97-99, Γαλάτσι είτε τηλεφωνικά στο 210 2135564.

 

 

 

 

 

 

 

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις