Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€
Πείτε αντίο στα προβλήματα υγρασίας με τη στεγανοποίηση ταράτσας

Ένα κτίριο όσο καινούργιο και αν είναι, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγρασία και τη μούχλα. Είτε λόγω έλλειψης στεγανοποίησης, είτε λόγω κακοτεχνιών, το πρόβλημα μπορεί να είναι ορατό και έντονο ακόμη και σε μια σχετικά καινούργια κατασκευή. Φυσικά, η υγρασία είναι αναμφίβολα ένας μεγάλος βραχνάς για την πλειοψηφία των παλιών κτιρίων, τα οποία δεν διαθέτουν την απαραίτητη θωράκιση και προστασία, με αποτέλεσμα να παραμένουν κυριολεκτικά στο έλεος της υγρασίας και της μούχλας. Ταβάνια και τοίχοι που στάζουν μετά από κάθε βροχή, αποτελούν ένα «πονοκέφαλο» για αρκετούς ιδιοκτήτες ακινήτων, τον οποίο ωστόσο η στεγανοποίηση μπορεί να ανακουφίσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Στην Μονωδομική ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στεγανοποίησης και προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει τη μελέτη του κτιρίου, την πρόταση της κατάλληλης μεθόδου και την ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης ενέργειας, διασφαλίζοντας το βέλτιστο κάθε φορά αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε διάφορες μεθόδους στεγανοποίησης όπως στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο, με επαλειφόμενο, με μεμβράνη PVC-TPO αλλά και με διαφανές στεγανωτικό.

 

Ολοκληρωμένη θωράκιση

Όποια μέθοδο στεγανοποίησης και εάν επιλέξετε αυτό που πρακτικά θα απολαμβάνετε είναι την θωράκιση του κτιρίου σας απέναντι στην υγρασία η οποία την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα γίνεται αισθητά πιο έντονη. Η στεγανοποίηση λειτουργεί ως ένας εξωτερικός μανδύας που αγκαλιάζει το κτίριο σας, αποτρέποντας την εισροή ή τη συσσώρευση υδάτων. Μάλιστα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θωράκισης απέναντι και στην χρόνια υγρασία που μπορεί να ταλανίζει το ακίνητό σας. Τα στεγανωτικά υλικά που χρησιμοποιεί η Μονωδομική διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά τους, και αυτό σας παρέχει τη σιγουριά που χρειάζεστε ως προς το εάν έχετε επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο προστασίας. Όσο πιο αξιόπιστα είναι τα στεγανωτικά υλικά που θα επιστρατεύσετε άλλωστε τόσο μεγαλύτερη αντοχή στα λιμνάζοντα νερά θα παρουσιάζουν, αποτρέποντας στο 100% την εισροή υδάτων στο εσωτερικό του κτιρίου σας.

Αποτέλεσμα που διαρκεί

Η στεγανοποίηση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια επένδυση. Πρόκειται άλλωστε για μια σειρά από παρεμβάσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν την εικόνα του κτιρίου μας, αποτρέποντας τις φθορές που προκαλεί η υγρασία σε τοίχους και δομικά υλικά, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς το πόσα προβλήματα υγείας μπορεί να προκαλέσει η χρόνια (ή ακόμη και η παροδική) υγρασία στον ανθρώπινο οργανισμό και τι έξοδα θα κληθεί να κάνει κάποιος προκειμένου να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση μιας πιθανής πάθησης. Αντίθετα, επενδύοντας σε μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη στεγανοποίηση, λέτε αντίο στην υγρασία μια και καλή, και απολαμβάνετε ένα σπίτι καθαρό και ένα περιβάλλον διαβίωσης πλήρως ασφαλές. Αυτό που ωστόσο πρέπει να έχετε κατά νου είναι το προτιμήσετε τις υπηρεσίες στεγανοποίησης που προσφέρει μια εταιρία που χαρακτηρίζεται από εμπειρία και τεχνική κατάρτιση και να αποφύγετε τυχόν πειραματισμούς, που μόνο επιπλέον οικονομική επιβάρυνση μπορούν να σας προκαλέσουν.

Στην Μονωδομική το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία τη μελέτη του ακινήτου σας και να προτείνει την κατάλληλη κάθε φορά μέθοδο στεγανοποίησης με την οποία θα αντιμετωπίσετε την υγρασία στο 100%.

 

Δείτε σχετικά με τις προτεινόμενες λύσεις στεγανοποίησης εδώ

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις