Καλάθι αγορών

Σύνολο 0€

Η ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και ο επαγγελματίας που θα αναλάβει την εφαρμογή τους είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τον βαθμό επιτυχίας – ή αποτυχίας – της μόνωσης ενός κτιρίου. Μονωτικά υλικά αμφιβόλου ποιότητας και χαμηλής αξιοπιστίας είναι 100% βέβαιο πως δεν θα μπορέσουν να «θωρακίσουν» το κτίριο μας, ενώ επιλέγοντας έναν επαγγελματία που στερείται κατάρτισης και εμπειρίας είναι εξίσου βέβαιο πως δεν θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ψυχρές στέγες, γνωστές και ως cool roofs, είναι μια καινοτόμα μέθοδος η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και μας επιτρέπει να διατηρούμε την ιδανική θερμοκρασία μέσα στο σπίτι μας.

Για να το πετύχουμε ωστόσο αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις μονωτικές ύλες που θα χρησιμοποιήσουμε αλλά και στον επαγγελματία που θα αναθέσουμε την εφαρμογή τους.

 

Στην «Μονωδομική» διαθέτουμε μια μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των μονώσεων και ετοιμάσαμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις… «απομιμήσεις» και να κάνετε τη πλέον συμφέρουσα και σωστή επιλογή.

 

 

#1 – Μονωτικά με πιστοποιήσεις

 

Το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσετε μεγάλη βαρύτητα είναι οι πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν για τη μέθοδο cool roof. Πρόκειται για μονωτικά υλικά αξιόπιστα και πιστοποιημένα ή για προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς εγγυήσεις και τις δέουσες πιστοποιήσεις; Αναζητήστε πληροφορίες σχετικά με την εταιρία κατασκευής και προτιμήσετε αυτές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία με τις μονώσεις και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Στην «Μονωδομική» για παράδειγμα χρησιμοποιούμε τα κεραμικά θερμοσφαιρίδια της INSULADD, ένα άκρως αξιόπιστο και ιδιαίτερα διαδεδομένο μονωτικό υλικό, το οποίο μάλιστα προέκυψε ως αποτέλεσμα τεχνολογικής έρευνας της NASA και προσφέρεται για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και μεγάλες αποδόσεις, δημιουργώντας «ψυχρές στέγες» δροσερότερες κατά 28-33°C από μια απλή συμβατική οροφή κτιρίου.

 

#2 – Επαγγελματίες με εμπειρία

 

Σίγουρα το να επιλέξουμε τις κατάλληλες πρώτες ύλες πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας αν θέλουμε να απολαύσουμε μια πραγματικά αποδοτική και αποτελεσματικά «ψυχρή στέγη». Ωστόσο δεν αρκούν τα μονωτικά. Εξίσου μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δώσουμε και στον επαγγελματία που θα αναθέσουμε το έργο της μόνωσης. Προτιμήστε επαγγελματίες που ειδικεύονται στις «ψυχρές στέγες», διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των μονώσεων και έχουν την απαραίτητη κατάρτιση ώστε να είναι σε θέση να μελετήσουν προσεκτικά την οροφή του εκάστοτε κτιρίου και να προτείνουν την πιο αποτελεσματική κάθε φορά λύση. Ακόμη και το παραμικρό λάθος ή αστοχία μπορεί να περιορίσει σημαντικά το αποτέλεσμα της μόνωσης ή ακόμη και να επιβαρύνει το κτίριο μας. Στη «Μονωδομική» χάρη στην πολυετή εμπειρία και κατάρτισή μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, διασφαλίζοντας την πλέον αποδοτική «ψυχρή στέγη» για το κτίριο σας, ενώ παράλληλα μελετάμε ενδελεχώς και προσεκτικά την κάθε οροφή, προχωρώντας σε στοχευμένες παρεμβάσεις που αυξάνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση της μόνωσης.

 

#3 – Ολοκληρωμένη μόνωση

 

Μια «ψυχρή στέγη» προστατεύει το κτίριο μας από τη ζέστη και προσφέρει μια πιο άνετη αίσθηση στο εσωτερικό του, ακόμη και εάν έξω επικρατούν συνθήκες καύσωνα. Ωστόσο μια πραγματικά αποτελεσματική και σωστή εφαρμογή της μεθόδου cool roofs μπορεί παράλληλα να συνδυαστεί και με άλλες μονωτικές παρεμβάσεις για ακόμα καλύτερη θωράκιση του κτιρίου. Έτσι απολαμβάνουμε μια ολοκληρωμένη προστασία και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου μας, μειώνοντας τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και διατηρώντας τον χώρο μας 100% ασφαλή ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα.

Στην «Μονωδομική» προσφέρουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες, συνδυάζοντας την «ψυχρή στέγη» με τη στεγανοποίηση και άλλες αντίστοιχες μεθόδους, που αναβαθμίζουν το κτίριο μας, περιορίζουν την κατανάλωση ενέργειας και το θωρακίζουν απέναντι σε συνθήκες έντονου καύσωνα, υγρασίας και άλλων ακραίων καιρικών φαινομένων, και έτσι είστε 100% σίγουροι πως έχετε κάνει την πλέον κατάλληλη και σωστή επιλογή.

 

Δείτε σχετικά με την καινοτομία των Cool Roofs 

 


 

SPECIAL NOTE

Εφόσον διαθέτετε επιχείρηση δομικών, μονωτικών υλικών ή συναφών δραστηριοτήτων, γίνετε ΤΩΡΑ νέος συνεργάτης μας, για την αντιπροσώπευση του προϊόντος. 

Ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ αντιπρόσωπος & διανομέας του INSULADD για ΕΛΛΑΔΑ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ & ΚΥΠΡΟ, η Μονωδομική είναι δίπλα σας, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει & να σας συμβουλέψει, είτε με φυσική παρουσία στην έδρα μας, Λεωφόρο Γαλατσίου 97-99, Γαλάτσι είτε τηλεφωνικά στο 210 2135564.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Στεγανοποιήσεις