Σχόλια Πελατών

 Η εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ είναι άριστος συνεργάτης της εταιρείας μας, και πάντα μας βγάζει "ασπροπρόσωπους", με τη συνέπεια και την αρτιότητα στις εργασίες μόνωσης και γενικότερα σε κάθε συνεργασία μας. Ειδικότερα ο Διονύσης Μυλωνάς, αποτελεί εγγύηση για κάθε συνεργάτη και φίλο!

   

KM engineering / Αλικαμπιώτης Μιχάλης / Κατασκευές Η/Μ Έργων, Μελέτες, Ανακαινίσεις

 

  

Εμπιστεύτηκα την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ για τη στεγανοποίηση της ταράτσας του κτιρίου μου και οφείλω να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ο κ. Μυλωνάς ήταν άρτια καταρτισμένος, μου έλυσε κάθε απορία και με βοήθησε να επιλέξω το κατάλληλο σύστημα για το πρόβλημα που είχα. Σας συστήνω την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ ανεπιφύλακτα. Εγώ τουλάχιστον θα τους χρειαστώ και για τη μόνωση του εξοχικού μου!

  

Ραϊκόπουλος Βασίλης / Ιδιώτης

 

  

 

 

Με την εταιρεία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν ποιοτικό και άρτιο. Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει έναν υπεύθυνο συνεργάτη, χωρίς ρίσκο για τα αποτελέσματα της μόνωσής του.

 

Γ. Μηχαϊλίδης / Αστέρας - Διαχείριση και τεχνική υποστήριξη κτιρίων

 

  

 

 

Συνεργάζομαι με την εταιρεία Μονωδομική εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα. 

 

Μπαρώτας Άγγελος / Ανακαινίσεις Κτιρίων

  

 

 

 

Με τη ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ έχω μία πολυετή συνεργασία σε ολόκληρη τη γκάμα μονώσεων με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις εφαρμογές. Ο Διονύσης Μυλωνάς είναι άρτια καταρτισμένος στο χώρο των μονώσεων, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι, ότι είναι συνεργάσιμος, ουσιαστικός και ιδιαίτερα εξυπηρετικός.

 

Γεώργιος Φ. Ζαμπέτας / Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

  

 

 

Ο Διονύσης Μυλωνάς, που εκπροσωπεί την εταιρεία μονώσεων ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ, είναι μόνιμος συνεργάτης μας τα τελευταία 5 χρόνια στην κατασκευή μονώσεων δωμάτων και κήπων των νεοαναγειρόμενων οικοδομών μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Η γνώση των νέων τεχνολογιών μονώσεων και η σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών σε κάθε περίπτωση.
  • Η υπευθυνότητα στην εφαρμογή τους.
  • Η συνέπεια στην τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων.
  • Η εγγύηση καλής εκτέλεσης δεδομένου ότι δεν έχουν παρουσιασθεί προβλήματα αστοχίας στα εκτελεσθέντα ήδη έργα.

 

Γεράσιμος Μαρκάτος / Κατασκευαστής κτιριακών έργων

 

 

 

 

Γιατί όταν η Fasma Κατασκευαστική μιλάει για μόνωση ταράτσας εννοεί οκτώ διαφορετικές στρώσεις με τα καλύτερα υλικά που μας προσφέρει με εγγύηση η εταιρία ΜΟΝΩΔΟΜΙΚΗ. Για να μην έχουμε ποτέ πρόβλημα υγρασίας.

 

Φουντουλάκης Τζανής / Fasma Κατασκευαστική

Θα μας Βρείτε

Λεωφόρος Γαλατσίου 97-99 | Γαλάτσι 111 46
Τηλ: 210 2135564
Φαξ: 210 2137903
Email : info@monodomiki.gr 

Τελευταία νέα
Ολοκλήρωση δημιουργίας κλίσων (18/02/2018)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες δημιουργίας κλίσεων με αφρομπετόν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού.

Ζητούνται Αντιπρόσωποι (18/02/2018)

Ζητούνται αντιπρόσωποι προώθησης του Thermalmix.


Όλα τα νέα