Δευτ-Παρ: 8.00-18.00, Σαβ: 09:00-15:00

 Το κόστος μίας μόνωσης διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες όπως:

• Τον τύπο μόνωσης/θερμομόνωσης που θα επιλέξετε.

• Τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας (σε μεγάλες επιφάνειες, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελίας μπορούμε να πετύχουμε καλύτερες τιμές στα υλικά).

• Την ποιότητα του υποστρώματος και το βαθμό προετοιμασίας που χρειάζεται (μπορεί να υπάρχει προηγούμενη μόνωση που ενδεχομένως να χρήζει αποξήλωσης).

• Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη, τι βάρους και πάχους ασφαλτοπάνο θα εφαρμοστεί κτλ.).

Η εταιρεία μας, μέσα στα πλαίσια οικονομικών λύσεων για εφαρμογές στεγανοποίησης και μόνωσης υψηλών προδιαγραφών, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασιών με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της χώρας μας σε παράλληλη και συνεχή εκπαίδευση του εργατοτεχνικού προσωπικού της.

Για να έχετε μία εικόνα για το ποσό που τυχόν θα χρειαστείτε, κατά προσέγγιση και χωρίς καμία δέσμευση από την εταιρεία μας, για επιφάνειες τουλάχιστον 80μ² σας πληροφορούμε ότι σε σχέση με τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω, ένα λογικό εύρος τιμών υλικών και εργασίας (προ Φ.Π.Α.) έχει ως εξής:


Στεγανοποίηση Ταράτσας με Hyperdesmo      
Εκτιμώμενο εύρος τιμών: 
10,00 €/μ- 16,00 €/μ2    


Στεγανοποίηση Ταράτσας με Ασφαλτόπανο
Εκτιμώμενο εύρος τιμών:
11,00 €/μ- 16,00 €/μ2


Συμβατική Μόνωση Ταράτσας (τελική στρώση ασφαλτόπανο)              
Εκτιμώμενο εύρος τιμών:
27,00 €/μ- 36,00 €/μ2


Ανεστραμμένη Μόνωση Ταράτσας (χωρίς δημιουργία κλίσεων)
Εκτιμώμενο εύρος τιμών:
25,00 €/μ- 39,00 €/μ2


Ανεστραμμένη Μόνωση Ταράτσας (με δημιουργία κλίσεων)
Εκτιμώμενο εύρος τιμών:
45,00 €/μ- 59,00 €/μ2


Ανακλαστική Μόνωση Ταράτσας (απόλυτη προστασία από ζέστη και υγρασία)       
Εκτιμώμενο εύρος τιμών:
14,00 €/μ- 20,00 €/μ2


Καλέστε μας να κλείσουμε ένα ραντεβού για να εκτιμήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να σας προτείνουμε την καλύτερη οικονομική λύση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμβουλή: Λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, πολλοί ιδιοκτήτες που θέλουν να μονώσουν τα κτήριά τους, για καθαρά οικονομικούς λόγους εμπιστεύονται άτομα (μάστορες) χωρίς συγκεκριμένες γνώσεις, χωρίς εξειδίκευση και χωρίς την υπόσταση και την προστασία κάποιας εταιρείας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν αργότερα πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα.

Η μόνωση του σπιτιού σας είναι μία πολύ σοβαρή επένδυση και αναλόγως πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε για ορθό και αξιόπιστο αποτέλεσμα, μία σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία.

Επισκεφθείτε την έδρα της εκάστοτε εταιρείας για να σχηματίσετε ακόμα ποιο ολοκληρωμένη άποψη για το που θα εμπιστευθείτε τα χρήματά σας και την αναβάθμιση του κτιρίου σας.

 

 
 
 
 
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα